2025-01-27 0 views
呢間位於d2 place嘅餐廳好特別,除咗有嘢食仲有得打golf,好新奇。我今次淨係食嘢,下次可以試吓玩下。我今次嗌左個main 加配菜,仲加左錢叫埋嘢飲同沙律吧。沙律菜好新鮮,有生菜、洋蔥同車厘茄。 調味方便有黑醋、橄欖油同沙律醬選擇。同時亦有蒜蓉牛油法包提供。餐湯係忌廉蘑菇湯,菇味十足同好香。香煎南澳野生大虎蝦配明太子意粉首先份量十足,男仔食都夠哂。兩隻虎蝦好大隻,好搶眼。香煎過後香氣十足,蝦肉都保持彈牙有蝦味。蝦頭仲有滿滿嘅蝦膏,好滋味。意粉正常水準,有明太子味之餘好creamy。加埋啲蕃茄粒同洋蔥粒,增加咬口之餘又令味道昇華。忌廉菠菜正常發揮,好creamy ,加埋巴馬臣芝士,好食。嘢飲我叫左凍啡,幾好飲。Overall,食物唔錯而服務態度都好好,我下次會再想黎試下。
我今次嗌左個main 加配菜,仲加左錢叫埋嘢飲同沙律吧。
餐湯係忌廉蘑菇湯,菇味十足同好香。
香煎南澳野生大虎蝦配明太子意粉
忌廉菠菜
正常發揮,好creamy ,加埋巴馬臣芝士,好食。
嘢飲我叫左凍啡,幾好飲。