2024-10-10 783 views
今晚去左牛品打邊爐 120分鐘有四款唔同嘅套餐揀 我哋揀咗牛御品套餐 揀呢個套餐仲會每人送一隻鮑魚同埋一杯春陽茶事 最近做緊大閘蟹抽獎活動 免費做會員就可以抽一次獎 一定會中獎 最少都可以抽中兩隻大閘蟹湯底方面我哋揀咗季節限定嘅嗨嗨蟹鍋 入面除咗有原隻花蟹之外 仲有啲蜆肉我哋揀咗唔同嘅肉嚟試 呢個價錢嘅套餐一定一定要叫 澳洲M9肩胛肉 雪花好靚 我地encore左幾碟仲有試咗 手工蝦滑 頂級美國肩胛肉 加拿大頂級牛板腱 美國封門柳 等等菜同埋丸類 一啲炸物 飲品就喺出面有得攞嘅 建議主力食牛🙊食完牛之後一定要留肚食佢個甜品吧 有部飄雪綿綿冰嘅機 可以自製雪糕綿綿冰 呢度有四款Häagen-Dazs雪糕任食呀!仲可以喺芋圓吧自由加toppings 好多唔同款topping都好齊 淨係玩整甜品都要預返d時間

菜同埋丸類 一啲炸物 飲品就喺出面有得攞嘅 建議主力食牛🙊