❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️難得可以係一個咁舒適既環境食返一餐川粵菜,食物性價比又高,而且現場仲有音樂聽,夠哂chill~😎😎😎😎😎🥰麻辣口水雞$98麻辣口水雞一定係川菜店必叫嘅,超級大碟,雞肉都好滑,上面仲鋪咗一層厚厚嘅辣椒醬,見到已經流晒口水。我個人覺得好好食,但係朋友就食到流晒汗,佢話見到我面不改容咁樣食,先至知道佢唔算係食得辣嘅人,質感啱啱好,亦都好大碟。呢間嘢抵食,一定會再嚟!🥰干豆角炒臘肉 $118臘肉沒有想像的乾和鹹,同廣東臘肉不一樣,這款臘肉食落有汁,而且肉質鬆酥,鹹度剛剛好。干豆角乾身煙靭,把所有辣汁都吸收了👍🏻👍🏻😋豆漿豆味重,好濃郁,好飲!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

🥰麻辣口水雞$98
🥰干豆角炒臘肉 $118
豆漿豆味重,好濃郁,好飲!