2018-07-07
太子呢間Paradise cafe都幾多人食。行開就同朋友黎試下。由地鐵太子站行過去都好近。入面裝潢幾舒服。我地發現個餐牌幾得意,設計幾有心思。晚餐既選擇都幾多下。可以慢慢選。---龍蝦汁海鮮意大利飯(set) $123:意大利飯有「咬口」,與龍蝦汁得配搭得宜。當中的海鮮有鮮蝦、墨魚和蜆肉。量足又鮮美,值得推介。👍🏻👍🏻👍🏻香脆豬手配燒汁(set)$168:見到隔離台點了,我們也跟著點餐。😂 豬手肉嫩,肉與皮比例為1:1。味道不俗,但口感一般,若果燒脆一點,外皮更香口,應該可以減少油膩感。瑞士雞翼$48:甜味適中,略嫌肉質有略過。香煎墨魚餅$43:不油膩,墨魚量足。是日甜品-豆腐雪糕:口感似雪葩,豆腐味很濃,而且沒有甜味,感覺幾原汁原味,清清地幾有驚喜。套餐包括了沙律、餐湯、餐茶及甜品。呢餐真係幾好食。除左個湯偏咸之外,食物水準都唔錯,不過就迫左少少。上餐速度快,而且服務生又有禮貌,會要返黎光顧!
由地鐵太子站行過去都好近。
入面裝潢幾舒服。
我地發現個餐牌幾得意,設計幾有心思。
晚餐既選擇都幾多下。可以慢慢選。
---
瑞士雞翼$48:甜味適中,略嫌肉質有略過。
香煎墨魚餅$43:不油膩,墨魚量足。
是日 甜品-豆腐雪糕:口感似雪葩,豆腐味很濃,而且沒有甜味,感覺幾原汁原味,清清地幾有驚喜。
套餐包括了沙律、餐湯、餐茶及 甜品。