2024-04-07
朋友book 咗呢間餐廳同我慶祝生日🎂💕,一共4人。我哋4個女仔叫咗3個前菜,一個飯,以為一定唔夠飽,諗住食住之後再叫,點知最後食唔晒添,性價比真係幾高。第一個係 杞子雪耳凍豆腐 ❤️❤️❤️🤍🤍 $78 幾好食嘅,但唔會話好有特色,唔係太食到雪耳,感覺試一次就可以!第二個前菜 陳年花雕醉蜆 ❤️❤️❤️❤️❤️ $288我諗係餐廳signature 嚟,因為基本上個個都會叫。係冷盤嚟,好食,蜆肉好飽滿,嫩滑多汁,又鮮甜,朋友個個大讚。值得一試!下次去都會再叫。第三個前菜 鳳肝金錢膳 ❤️❤️❤️❤️🤍$288 呢個前菜分量好大! 係令我哋飽嘅主因🤣。第一次試呢道菜,好特別,都幾好食,每舊有3層,有雞肝,肉,同埋膳,4個人每人食到兩舊左右。膳味唔係好出,俾雞肝個味掩蓋。有薄餅俾你食包住。食2舊都飽飽哋🤣🤣最後一個主菜 煙燻三皇雞菜飯 ❤️❤️❤️❤️❤️ $468極度推薦! 好好食!三黃雞好嫩滑,個飯本身就咁食都已經好有味,啲雞味深透左入去,亦都有啲菇同埋菜,重點係仲有好多飯焦。4個人差唔多每人食到兩碗半!性價比高多人聚會必叫!下次會再去食,今次因為食完呢啲已經好飽,冇機會嗌甜品,因為本身朋友仲準備咗蛋糕,下次一定會叫
第一個係 杞子雪耳凍豆腐 ❤️❤️❤️🤍🤍 $78
第二個前菜 陳年花雕醉蜆 ❤️❤️❤️❤️❤️ $288
第三個前菜 鳳肝金錢膳 ❤️❤️❤️❤️🤍$288
呢個前菜分量好大! 係令我哋飽嘅主因🤣。
4個人差唔多每人食到兩碗半!性價比高
多人聚會必叫!
下次會再去食,今次因為食完呢啲已經好飽,冇機會嗌甜品,因為本身朋友仲準備咗蛋糕,下次一定會叫佢哋甜品試下!