2024-11-03 791 views
📍中環IFC - 挽肉と米-本身對呢個日本過江龍漢堡扒無咩興趣,因為賣相一嚿肉咁樣唔吸引,點知食完超有驚喜!而且$138+10%呢個價,豐富嘅一餐,環境又超靚,大推呀!「挽肉と米」套餐 $138(包三件炭火現烤牛肉漢堡扒,一碗味噌湯,白飯任添)炭火現烤牛肉漢堡扒有三種建議食法,各有特色:👉食法1: 原汁原味食~ 超級多肉汁,啲肉好👉食法2: 加柚子醋& 蘿蔔肉食~ 幾清新嘅配搭,無咁沮!👉食法3: 加蛋漿食~ 唔好意思我唔食生蛋,但朋友話加埋會再滑口啲!餐廳仲有6款特色調味,全部都偏咸,但我好鍾意🤣 最like個椒麻醬,會空口食多兩啖~溫馨提示,食完3件真係超級飽,留定個空肚先幾嚟食呀🫶挽肉と米香港店📍中環國際金融中心 IFC Mall4樓4011號店 (花園平台)
📍中環IFC - 挽肉と米

「挽肉と米」套餐 $138
(包三件炭火現烤牛肉漢堡扒,一碗味噌湯,白飯任添)
炭火現烤牛肉漢堡扒有三種建議食法,各有特色:
👉食法1: 原汁原味食~ 超級多肉汁,啲肉好
👉食法2: 加柚子醋& 蘿蔔肉食~ 幾清新嘅配搭,無咁沮!

挽肉と米香港店