2024-05-13
本身唔係特別鍾意食韓國嘢,但係今日又唔想食中式,又唔想食日式,見到呢間個門面幾靚,又有午市Menu就入去試吓!午市餐揀咗個海鮮鍋配手切麵麵,同埋麻油雞!午市餐餸嘢飲同埋泡菜沙律好抵食!只需一百幾蚊咋!有機會就一定要嗌!有我最鍾意嘅無糖可樂,阿媽就嗌個果茶, OK飲品泡菜只是海鮮鍋勁驚喜,我哋兩個都超鍾意食!佢個麵係類似上海麵,你自己放落去不過比上海麵更加煙靭!鍾意食腍啲嘅就落耐啲,如果鍾意硬 早啲拎上嚟!好過癮😍麻油走燒雞,我哋就麻麻哋逗逗,不過就覺得燒酒好特別!我就咁用燒酒到喺個碗度浸啲雞就覺得好特別幾好味 返去仲建議阿媽可以咁樣煮餸🤤有個炸雞安格斯鐵板牛,$258都好有誠意!牛扒大概三成熟上枱,自己調教想食嘅成熟程度 唔係太熟嘅話就唔係我杯茶㗎啦哈哈!好好味,想食牛好耐,呢件係一個有質素嘅牛😍仲有個炸海鮮拼盤!有炸蝦炸魚柳炸洋蔥同埋炸八爪魚!雖然佢好似貴啲但係完全係足料,炸蝦同炸魚柳都有五件,佢有一定厚度嘅粉皮,但係入面嘅材料都非常厚實!魚柳嘅魚肉好多 超正 八爪魚,亦都新鮮彈牙👍🏻唔係周圍有得食最後嗌個甜品都超級滿足!係士多啤梨雪花冰,有一球雪糕下面有牛奶味嘅雪花冰側邊再post
最後嗌個甜品都超級滿足!係士多啤梨雪花冰,有一球雪糕下面有牛奶味嘅雪花冰側邊再post左士多啤梨,又有生果又有雪糕,畫上完美嘅句號!
環境非常之好,阿媽非常滿意!仲配有手套紙巾濕紙巾,喺每張枱俾客人食炸嘢嘅時候用 非常之細心!店員嘅服務態度亦都非常友善 非常滿足嘅午餐 大贊😍👍🏻👍🏻👍🏻