Hiring
Monthly
$16,000-$17,500
Monthly
2019-05-18 482 views
星期五happy Friday, 特登同朋友黎食飯睇戲。見到呢間好似唔錯就揀左黎食。7點左右排15分鐘就入得去嗌,格離仲有溜冰睇,感覺等得唔耐。入到去既格局係幾靚既,坐落亦都舒服,雖然帶用餐時間90分鐘,但好多位應該唔會趕人走既。但係食物方面就不敢恭維啦。先黎左個燒汁牛柳粒。我估計佢係想好似啲西餐咁擺算,但咁既樣...我只會係覺得比人食左一半咁,但食落係算幾腍既。跟著到main dish既意粉先嬲,嗌左個最貴既帶子墨汁意粉,個意粉一望已經知一般。啲汁完全掛唔到上意粉,又一灘咁係碟度。食落去完全無墨汁味,得好重既忌廉味。帶子又無乜味。朋友嗌左軟殼蟹炒意粉,但好奇怪食落去居然係蕃茄汁咁酸酸地,但又見唔到蕃茄,可能fusion既野我唔太熟悉啦😂員工服務態度都好一般,下次食樓上simply life 話者food court好過!

照燒汁牛柳粒

燒帶子墨魚忌廉汁意粉

軟殻蟹炒意粉

2019-05-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner