2021-12-07 291 views
House wine 用了一支意大利比較dry同fruity 既紅酒,好啱我哋呢啲想走錯過去嘗試。餐廳老闆都會同你一齊去試酒,令到成個氣氛超好自家製意大利風乾蕃茄麵包絕對唔識形容點樣好食法。只可以話好食嘅程度係可以去到淨係入嚟食麵包都夠!好香好軟熟,查少少牛油再配意大利黑醋,唔覺唔覺就食晒佢成兜🤣燒魷魚用操鹽黑椒上魷魚既面調味,跟住再去grill。超級新鮮彈牙!魷魚嘅油跌埋落去下便嘅沙律菜到,令到菜好鮮甜入味雜梅沙律沙律菜都用咗淨低既berry juice去撈,酸酸甜甜勁開胃!完全食唔到平時菜嘅苦味青口白酒忌廉汁好濃烈,青口都少少彈牙,仲繼續用佢啲麵包佢點佢個白汁羊架溫度控制得啱啱好,羊肉林,唔算好so嘅味道,個人覺得佢個薯蓉整得好出色!
House wine

自家製意大利風乾蕃茄麵包

燒魷魚
用操鹽黑椒上魷魚既面調味,跟住再去grill。

雜梅沙律

青口

羊架
2021-12-05
$500 (Dinner)
  • 面包