2020-08-31 1246 views
之前一直都好想試呢間,但每次都見到好多人排隊,今次終於都試到啦!店舖設計有少少工業風,鍾意店員嘅工業風圍裙,店員個個都入型入格,!防疫措施都做得好好,入餐廳前會幫你全身噴咗酒精消毒先,入到去又會提你食嘢先除口罩。讚👍🏻。第一時間就係睇咗飲品先,因為佢啲飲品嘅造型真係好得意!我揀咗PEPE樣既Green tea latte😻!綠茶味超濃!濃到飲到最尾太漏頂唔順🤣!但係好飲既!呢款黑松露忌廉扁意大利粉驟眼望落好似好寡咁,但比我想像中好食,佢個忌廉汁一啲都唔漏,相反係有種好清香嘅味道,我覺得幾特別。黑松露都好夠味夠香!意粉都夠彈牙!唔錯!Benedict好高質,三文魚好香!一個人真係幾時都食唔哂🤣!好彩佢唔算好大份!唯一有意見既係我啲沙律菜可以多少少!就perfect💗!推介👍🏻

Green  Tea  Latte

Black  Truffle  Cream  Linguine

推介👍🏻

Green  Tea  Latte