2024-10-29 252 views
之前都一路未試過韓式嘅刀削麵,今次收工同朋友仔嚟試,舖頭位於山林道,其實而家香港啲餐廳生意都唔係特別好,估唔到呢間細細嘅舖頭居然都仲客似雲來,坐爆咗個場仲要排隊等位。我諗都真係好多人好欣賞呢間舖頭。我之前係從來都冇食過嘅,今次同朋友仔叫咗一個花蛤刀削麵,我想講嘅係呢個花甲麵湯底係出乎意料之外地鮮甜!佢嘅鮮甜係一啲都唔膩,亦都唔鹹,清得來都好夠味!另外我哋叫咗個牛骨湯刀削麵,如果鍾意清清地嘅朋友好適合叫呢隻味,另外又有覺得意外嘅地方就係估唔到牛骨湯係比花甲味更清,感覺超健康!好啱我哋啲鍾意清清地唔好太Heavy嘅朋友仔嚟食💕呢度嘅餃子勁大粒,同埋都非常之好味,好值得叫嚟試!同埋我最鍾意嘅泡菜係任食無限添加!😍真係非常之正!

呢度嘅餃子勁大粒,同埋都非常之好味,好值得叫嚟試!
同埋我最鍾意嘅泡菜係任食無限添加!😍真係非常之正!
2024-10-22
Type of Meal