2024-03-31
👱🏻♀️同朋友咁耐冇見💋梗係要搵間坐得舒服又可以坐吓傾吓偈嘅餐廳🍴📍呢間餐廳裝修好有格調🍷而且氣氛都一流添❤️🍴前菜:呢度嘅前菜非常之豐富而且每一樣都好好味好有特色添🥳🥟脆炸意大利戒指小雲吞🌈呢個脆炸意大利戒指小雲吞細細粒👍炸得好香口🔥配埋配蒜香蕃茄醬🍅味道仲好惹味添🥳🍗黃金單骨雞翼🌈邪惡嘅黃金單骨雞翼啖啖肉🔥可以用叉跟住嚟食好方👍甘香嘅鹹蛋黃包住雞翼✅令人無法抗拒🥳🍤月亮蝦餅🌈呢個月亮蝦餅超好味👍好欣賞佢哋呢個秘製嘅冰梅醬✅配埋呢個月亮蝦餅💯簡直係冇得彈🥳🍴主菜🐷低溫慢煮加拿大豬鞍 🌈慢煮嘅豬鞍夠曬嫩滑🐽呢個主菜配咗一個中式糖醋汁醬🤩令到個豬鞍更加出色💯側邊仲放咗好多烤咗嘅蔬菜🥬🥕🥒用嚟做埋擺盤✅真係又睇得又食得❤️正呀喂🥳🐮煎紐西蘭牛柳 🌈呢個牛柳有成八安士重✅我哋熟到揀咗medium rare👍牛柳好重牛味廚師煮得啱啱好💯呢個配埋佢秘製嘅薑蔥汁🤩同樣係咁出色🥳🍴甜品🌈今日嘅甜品係我哋都好鍾意Brownie 🤩喂呢餐畫上一個完美嘅句號喔🥳☕️Latte 🌈我揀咗杯熱辣辣嘅Latte❤️咖啡同牛奶味控制得唔錯噃👍☕️ Cappuccino🌈濃郁嘅奶香又帶出淡淡嘅咖啡香氣同埋甘甜味☕️入口滑潤😋
📍呢間餐廳裝修好有格調🍷而且氣氛都一流添❤️
🍴前菜:呢度嘅前菜非常之豐富而且每一樣都好好味好有特色添🥳