2018-05-07 325 views
星期六下午去試試新開餐廳, 入到去, 如其名, 拍緊烏蠅但係! 但係!! 但係!!! (重要既野要講三次)無人並唔代表佢唔好食, 有理由相信因為餐廳太新, 同埋樓上舖, 仲未有人識去今次試左土豆粉, 叫左6個餸, 樣樣餸都有2件,  一眼望落去好豐富我因為怕辣, 無揀佢地個招牌麻辣, 揀左雞湯湯底(係一隻雞燉製既雞湯, 唔係史X生雞湯)好多蔥同蒜, 服務員姐姐叫我撈混再食最好味, 撈混之後, 飲啖湯底, 味道出哂黎土豆粉好粗身, 食落好彈牙, 推薦再提提杯特飲, 叫左杯茉莉蜂蜜, 以為係普通野一個茉莉茶包加蜂蜜算鬼數, 但竟然用到真花,飲落好有花香味, 跟餐加$10, 抵加間餐廳主打夜晚麻辣火煱, 估唔到午餐都咁好食, 希望可以保持水準
星期六下午去試試新開餐廳, 入到去, 如其名, 拍緊烏蠅
但係! 但係!! 但係!!! (重要既野要講三次)

土豆粉好粗身, 食落好彈牙, 推薦

魚腐
魚腐