2017-07-31 81 views
今晚突然間好想食泰國菜,即刻同朋友落九龍城搵食,四周圍行左一陣,選擇真係好多!一時之間都唔知點揀,喺九龍城開得泰國菜應該都唔錯!經過見到呢間星期一至四有七折優惠,好似好抵食,就入咗嚟試吓啦!首先揀咗個咖哩軟殼蟹趣包,一嚟到見到好大個,就知道夠晒飽肚,打開個包,就聞到好香咖喱味,忍唔住就叫咗個薄餅同埋雞油飯送咖喱,一路食,覺得啲蟹食極都仲有,個底仲有好多舊,用料好足,咖喱汁好香濃,用嚟送薄餅同白飯真係一流!另外叫咗香茅雞翼,超級惹味!加埋杯椰汁冰真係暑氣全消!最後叫咗個芒果糯米飯,芒果當做好甜,仲排得好靚,總括來講,食物質素唔錯,環境同座位都舒服,而且價錢好抵,我同朋友都食得好飽好滿足,有機會會再嚟食