2018-09-27 572 views
一行5人叫咗4款嚟試,有驚喜喎😍🍧個Ginger ice出乎意料地好食,味道辣辣地但冰又凍冰冰!呢個組合好特別!原來冰本尊係用薑汁製成,所以食到佢溶都仲有薑味,有別於一般刨冰越食越淡!食食吓到刨冰中心仲隱藏咗練奶味雪芭,味道好有層次,值得一試🤤🥞首先試咗原味,好重蛋香味,我好喜歡😍🥞朱古力味偏dark、偏苦嘅口味,內裏又加咗朱古力成半溶狀態,有啲似brownie但冇咁甜,啱我👍🏻🥞鍾意食綠茶嘢人一定要試綠茶味呢個!好重綠茶味,好似食梗pancake狀嘅綠茶粉😂 傳統食法配紅荳中和番綠茶嗰種苦苦地,NICE!!!!!! 同埋真係好似喺日本當地食嘅口味😍 如果要排隊食嘅pancake我會鍾意呢種口感硬啲嘅呢種,都值得再花小小時間排隊去食😋
一行5人叫咗4款嚟試,有驚喜喎😍
生薑刨冰
綠茶味,朱古力味,原味

🥞首先試咗原味,好重蛋香味,我好喜歡😍

生薑刨冰
綠茶味,朱古力味,原味