其實本人很少機會到觀塘, 但咁岩同同事係呢頭做完野, 所以就係apm食~~~由於2012年第一餐同拍檔食GE開工飯, 所以就搵間出名D GE食~~~apm利苑, 其實未試過, 初初以為好貴, 但價錢比我預計的平!!可惜得兩個人, 食得唔多!原來佢地D棗皇糕可以一底底咁賣GA!!! 可惜一早已經賣斷貨!! 我想賣返幾底返屋企都無, 要食唯有去門市食了~~~ 我諗我會再嚟返apm呢間利苑食, 因為我覺得服務很好, 部長介紹GE菜都好好!!我揸車嚟都好方面!! 下次要同屋企人嚟試多D其他菜先得AR!!

可惜得兩個人, 食得唔多!
陳醋海浙頭~係個部長介紹GE,佢話平時好少有白色GE海浙頭,令我覺得好特別!味道亦不錯!爽口,開胃!
呢個藕片好好食,很脆口!中間朵花好靚,蘿蔔花成日見,士多啤梨花係第一次,真係有心思!食都食得開心D!
青咖哩龍江雞~ 比我想像中辣, 但很惹味, 送飯一流!!
腊味煲仔飯~亦係部長推介GE,我覺得呢個飯大家一定要試下!!我同我拍檔清哂,連飯焦都清埋!
甜品是棗皇糕~第一次食,勁好味!!唔會話太甜,熱熱的,口感又特別,有點似年糕!!但好味過年糕好多!!

我想賣返幾底返屋企都無, 要食唯有去門市食了~~~
2012-01-02
青咖哩龍江雞~ 比我想像中辣, 但很惹味, 送飯一流!!