2018-08-04 62 views
今日响荃灣既工作終於完成,放工時間已經八㸃了,我同同事勁肚餓,好想食日本菜,去左附近嘅百悅坊搵食,見到呢間門面靚靚的日式料理便衝入去試下,好彩唔係好多人,好快就有位😁蟹道樂丼嘩!見到個menu ,$149 有蟹道樂丼,二話不說即叫,一來到,淨係個買相已經令我流口水,食第一啖,蟹膏好好食,味道唔(聲),一拿起蟹棒來吃,味道很鮮很好味,完全無法形容果種開心感覺,蟹肉份量也很多,總言之來這裡一定要食這個餐❤大推燒牛肉丼定食這個牛肉飯,份量十分足,幾乎吃不完,肉質鮮嫩,不老,絕不麻乎,牛肉味很鮮😋芝士蟹籽厚燒玉子這個厚厚既蛋,上面燒了一層厚厚既芝工,蛋很滑,芝士加蛋再加上蟹籽更好味,我一吃便吃了二個,自私食😌季節蔬菜天婦羅材料新鮮,炸粉剛剛好,又平又大碟🤩鰻魚壽司鰻魚燒得好香,值得推介!總括來説,食材新鮮,餐廳環境衛生,員工有禮,下次一定帶屋企人來😍

蟹道樂丼

燒牛肉丼定食

芝士蟹籽厚燒玉子
季節蔬菜天婦羅
材料新鮮,炸粉剛剛好,又平又大碟🤩
鰻魚壽司
鰻魚燒得好香,值得推介!

2018-07-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)