2023-08-13 106 views
佢個椰子雞湯好好味,所以成日都會嚟, 有杯阿華田雪山好大杯好吸引,所以都會嚟飲,跟餐有個激嚐優惠套餐加23蚊會升級個杯阿華田雪山同埋有一個小食,但佢D 員工閱讀理解真係有啲問題,堅持話要食夠50蚊先至可升級一份,明明係寫住叫任何套餐就可以升級,而升級送畀你嘅嘢係總值超過50蚊先, 但係佢就唔比我加要話要夠五十蚊先可加一份,夠一百蚊先可以加兩份, 最好笑係其實我本身有真係已經夠一百蚊但係佢就點都唔准我加兩份話唔可以咁叫,那位四眼員工, 仲要係好冇禮貌咁講你兩個下午茶夠50嘅咋喎, 跟住我話不如你問下你老闆嗰個優惠嘅意思先啦,佢一於當聽唔到
2023-08-13
$68 (Tea)