2024-09-25
其實今次再來係為左佢地期間限定嘅新甜品. 因為有個住太子嘅朋友話有新甜品. 知道呢間一向多人排隊, 今日放假就早D去食午餐同埋確保甜品唔會賣曬. 一貫嘅有親切店員同舒適店內環境 , 可以好好享受午餐, 但提一提大家佢地嘅冷氣比較唔吝嗇. 可以帶定件外套. 午餐set : 法式香草燒羊架 配薯菜有成三件羊架,火喉剛好, 肉好嫩滑不羶多汁, 配香草醬, 伴BB薯仔西蘭花一流高質 ! 要餐湯:蕃茄湯,用料足, 好濃郁, 酸中帶甜開胃。美國醬燒BBQ豬肋骨配意粉要左沙律- 蔬菜新鮮嫩, 配胡麻醬,美味爽口。加配: 必脆炸魷魚鬚, 呢個又係黎親都何必點, 好食打抵食, 粉漿薄炸得香脆, 口感酥脆. 醬燒BBQ豬肋骨配意粉 - 豬肋骨熟度剛好. BBQ 醬惹味. 終於到主角上場開心果麻薯提拉米蘇 - 滿滿開心果果碎. 開心果cream 超滑smooth 但又唔會太甜, 最底層有好多麻糬同蛋糕 一流配搭. 頂級享受. 紫薯芋泥麻糬卷蛋 -一貫水準. 鬆軟香濃紫薯味,中間芋泥,麻糬, 多重水口感. 親切嘅服務, 一流嘅食物, 大眾價錢. 暫時係我喺太子區頭3位嘅餐廳! Owens地址: 太
午餐set : 法式香草燒羊架 配薯菜
要餐湯:蕃茄湯,用料足, 好濃郁, 酸中帶甜開胃。
美國醬燒BBQ豬肋骨配意粉
要左沙律- 蔬菜新鮮嫩, 配胡麻醬,美味爽口。
終於到主角上場
親切嘅服務, 一流嘅食物, 大眾價錢.
暫時係我喺太子區頭3位嘅餐廳!
Owens
地址: 太子砵蘭街412號地舖