(Non-member)
2005-11-13 3 views
第一次去呢間餐廳時都好肉痛, 因為一個set lunch都要六十幾蚊, 同我平日食開十幾蚊相差好遠.點知入去之後, 感覺非常好, 因為舖頭賣vegetarian food, 成間舖比人一種好平和o既感覺. 野食選擇唔算好多, 但係樣樣都好食, 而且一o的都唔似中式齋舖咁油膩, 好健康, 我食中東包, o的料o既味道o岩o岩好, 唔會搶左個包本身o的味, 個南瓜湯完全冇加忌廉都可以好滑同好濃, 佢地o既用料一o的都唔欺場. 食完野仲有杯herbal tea 或者咖啡. 份量o岩o岩好.侍應個個都好有禮貌, 成餐飯食得好開心, 搞到遲左返公司添!!