5 day(s) ago 0 views
今天大姨婆搵到這間中菜我們一家人做節,令我喜出望外,是新開的酒樓,而且是新裝修🤗「紫砂功夫燉湯」 香濃雞湯仲有羊肚菌,令湯味香甜,我仲飲了2碗🤗而且湯料另上,可見足料「片皮鴨二食」這款片皮鴨配上蛋皮,相當特別,也另有一番滋味😎「鴨崧生菜包」片皮鴨二食的好處,這款鴨崧配上生菜,令人十分好胃口呀☺️「欖仁鮮蟹肉粉絲煲」👍🏻👍🏻👍🏻這款令人回味呀,重點是要加上 花椒油😍 加上後口感同味覺都不同了,粉絲不再痴埋,味道有點花椒香「咕嚕鳳梨黑毛豬肉」 炸至粒粒外脆內裡肉滑,咕嚕鳳梨醬汁調教剛好,酸甜洽當❤️「豉蒜涼瓜炆素千層」素千層是一片片腐皮造成,好有口感😚備註:🔺店員細心為每位客人洗碗杯🔺抵食喎!每位不用$300🔺最後贈送了 「碟豆花功夫茶」 做個結尾

「豉蒜涼瓜炆素千層」素千層是一片片腐皮造成,好有口感😚

備註:
🔺店員細心為每位客人洗碗杯