2021-10-13 989 views
呢兩日同朋友嚟酒店staycation。見出邊落雨,決定留喺酒店食晚飯😋酒店呢間池畔廊位於酒店嘅泳池隔離,如果天氣好嘅時候可以坐室外。不過四周圍都係住宅,冇乜風景好睇。室內嘅座位都唔多,擺到5-6台左右。雖然環境一般,但係服務都有酒店嘅級數。👍🏼侍應好親切,會主動介紹抵食嘅食物選擇。我哋叫咗一份沙律,一個薄餅,同埋一份羊扒。🤙🏽🤙🏽沙律係凱撒沙律,我哋加咗煙三文魚,要比多$30。沙律嘅份量都唔細,上邊嘅芝士碎都唔孤寒,澳門晒成隻碟,淡淡菜同埋三文魚都有芝士喺上邊。😙薄餅就叫咗Parma Ham pizza, 佢個薄餅係新鮮焗出嚟, 熱辣辣,脆卜卜。個羊扒叫咗五成熟,煎出嚟生熟程度啱啱好,我嗰啲配菜都係燒出嚟,好香好多汁。呢間係酒店入面,除咗自助餐之外嘅餐飲一個好嘅選擇👍🏼如果住呢度可以一試。
呢兩日同朋友嚟酒店staycation。
見出邊落雨,決定留喺酒店食晚飯😋
室內嘅座位都唔多,擺到5-6台左右。
雖然環境一般,但係服務都有酒店嘅級數。👍🏼
侍應好親切,會主動介紹抵食嘅食物選擇。
我哋叫咗一份沙律,一個薄餅,同埋一份羊扒。🤙🏽🤙🏽