2021-01-05 68 views
又一日喺荃灣收工但因為限聚令而唔知食乜嘅一day,行經荃灣千色匯,有好多食肆已經為晚市嘅外賣做定準備,見到呢排討論好高嘅古今!環境闊落光猛,餐牌價錢合理,就諗住簡簡單單嗌d卷物小食當晚餐。網燒牛舌 $48 茄子燒 $35作為小食黎講佢地份量一d都唔少,牛舌跟埋個和風汁,我個人就中意用檸檬吊下味就夠。茄子燒有驚喜!🤤面頭係鋪滿櫻花蝦,超香超好食!d汁索晒人茄子入面🤤忘不了你 $88 金龍卷 $88一個係芒果嘅卷物,一個係三文魚炸蝦卷,各8件,芒果嗰份香甜,另一個內容物豐富,各有特色,cp值幾高😋龍卷風沙律 $68估唔到咁大兜😂有蟹柳絲,蛋絲,蟹籽同中華沙律,大到2個人都食唔晒,如果平d量又細份d就啱晒2人食😙

網燒牛舌 $48 茄子燒 $35

忘不了你 $88 金龍卷 $88