2024-05-14
🍱餐廳:新肥泉海鮮大排檔🏫地址,敦寶靈街17號官涌市政大廈2樓熟食中心☎️電話: 27304968今日同家人在官涌市政大廈打羽毛球,梳洗後最方便梗係去2樓熟食中心開餐啦,今日七個人可以大開食界,叫了九款餸,大飽食福,分享吓其中三款先:~椒鹽九肚魚🌟椒鹽九肚魚炸得外脆內嫩,好似薯片一樣的脆,蒜粒的香氣真係冇得頂❤️師傅的調味適中,再加上少許喼汁,能提升我們的食慾👍~肥泉小炒王🌟小炒王配料豐富,包括韭菜、腰果、鮮魷及銀魚仔等😁其中的鮮魷特別出色,口感鮮美。整碟菜肴香氣四溢,令人垂涎欲滴,真是美味非凡!😍~豉汁蒸白鱔🌟白鱔夠新鮮,肉質爽口彈牙,口感一流,白鱔搭配濃郁的豉汁絕對是絕配!😬整體來說,這家位於街市內的大排檔環境乾淨整潔,菜肴香氣四溢。偶爾來這種風格獨特的大排檔享用美食,絕對能帶來不同的風味體驗,真是一個不錯的選擇!😋順帶一提,如果喺柯士甸站F出口行過嚟其實都唔使5分鐘,都算幾方便呢!
🏫地址,敦寶靈街17號官涌市政大廈2樓熟食中心
☎️電話: 27304968