好少特登寫食評但今次真係要分享吓呢間米線我都鍾意食味道唔錯但係永遠隔籬枱啱啱嚟到落單碗米線快過你10倍我問過佢係咪單疊單所以遲叫嘅人係一定食先上次過分到⋯⋯我朋友叫咗碗魚米線條魚上咗個米線差唔多係我叫個碗食晒嘅時候朋友問佢姐姐可唔可以幫我跟下碗米線,佢竟然答你要幾辣咩湯底原來仲未煮,我話吓⋯佢話好快啫生意唔係咁做就算幾忙我明白,但都要講聲,唔好意思基本禮貌之後琴日叫外賣app佢有1Part 叫備注我寫住分湯冇分到,然後加錢叫檸檬茶冇比到我雖然知佢平時作風⋯但我都打電話問下⋯除咗嬲之外,都想俾意見⋯我話姐姐頭先我寫住分湯⋯佢話廚房睇唔到⋯跟住我同佢講我加咗錢檸檬茶都冇⋯俾⋯佢就講分湯要收錢㗎⋯⋯我都冇加你錢。然後我同佢講你有冇聽清楚我講嘢啊叫我而家已經唔係講分湯⋯係講,我加咗錢要檸檬茶冇比⋯佢叫我同外賣app講!我同佢講⋯你咁樣唔得個喎,可唔可以同老闆反映吓!你有乜同外賣app講⋯😡食啖氣…⋯⋯食開米線都一定想分湯你哋已經唔知你哋嘅運作⋯所以我特登寫分湯嚟到碗米線漲過我!希望姐姐如果唔分享俾老板聽希望老闆睇到改善下🙏🏻謝謝
好少特登寫食評
上次過分到⋯⋯
我朋友叫咗碗魚米線
條魚上咗
個米線差唔多係我叫個碗食晒嘅時候
朋友問佢姐姐可唔可以幫我跟下碗米線,佢竟然答你要幾辣咩湯底
原來仲未煮,我話吓⋯佢話好快啫
生意唔係咁做
就算幾忙我明白,但都要講聲,唔好意思
基本禮貌
之後琴日叫外賣app
佢有1Part 叫備注
我寫住分湯
冇分到,然後加錢叫檸檬茶冇比到我
你哋已經唔知你哋嘅運作⋯所以我特登寫分湯
嚟到碗米線漲過我!希望姐姐如果唔分享俾老板聽