2014-08-09 5910 views
朋友介紹我試下呢間韓燒,所以我一早book位,帶埋我家人試下去到環境都幾噪,可能係有幾班人慶祝生日啦。我地叫左生豪,五花腩,幔魚,豬皮……唔算太多嘢食。 1.豬皮好爽,好有咬口,醒上佢給的綠豆粉,食落唔會油膩,算係我至愛! 2.五花腩都幾好食,肉同油脂比例適中,但味道偏咸! 3.生豪都有鮮味,有海水味,但又唔太濃! 4.燒幔魚一般,唔太特別,同其他地方食嘅冇分別。 三個人食左八百幾元,每樣食物都幾貴!題外話:我地燒燒下有人嚟幫我地燒,話我地燒幔魚方法錯誤,會令幔魚唔好食,教我地正確方法。有時又會幫我地剪開其他食物!service 幾好!另外,某d職員真係韓國人!

去到環境都幾噪,可能係有幾班人慶祝生日啦。
三個人食左八百幾元,每樣食物都幾貴!