2017-06-13 80 views
早兩日係旺角行街見到呢間新開小食店,突然醒起之前新假期有講過!! 即刻試下先有別於其他小食店,呢間嘅小食比較特別,平時好少見到。一場黎到,緊係要試下網上講緊嘅魷魚絲啦! 佢部機係爸爸留俾佢嘅,香港最後一部我以為佢就咁放係機到攪長d魷魚就算,原來仲會燒一燒,落d醬汁有辣有唔辣食落都幾香,魷魚味夾雜左少少焦香阿姐推介左避風塘豆腐俾我食,新鮮炸起 真係好脆口!!!另一樣我覺得幾好食嘅係魚蛋,今次試左唔辣嘅魚蛋, 阿姐話要試下佢地嘅獨家醬料!小小辣,又幾好味喎魷魚乾都好特別! 佢會燒一燒烘一烘,加上醬汁,。姐姐會問你剪唔剪,我就緊係唔剪啦!一大塊食最有風味煙韌又香脆八爪魚大大隻放係度 原來係會切開嘅小食店個姐姐好熱情,幾好傾

有別於其他小食店,呢間嘅小食比較特別,平時好少見到。
有辣有唔辣

食落都幾香,魷魚味夾雜左少少焦香

阿姐推介左避風塘豆腐俾我食,新鮮炸起 真係好脆口!!!

煙韌又香脆

八爪魚大大隻放係度
原來係會切開嘅

小食店個姐姐好熱情,幾好傾