2022-10-24
☺️💕呢間印度菜係印度人主理,十分正宗必試推薦:Dahi Puri $75 睇得又打得嘅前菜😋一咬落去乳酪嘅酸味同香料醬汁味就湧出嚟,我同朋友都好鍾意Samosa Chaat $78中文叫涼拌咖哩角咖哩角裡面係滿滿嘅香辣薯仔,非常飽肚。外面就有醬汁同鷹嘴豆,調味以酸味,香料味為主。溫馨提示,真係頗辣🌶🫡Chicken Madras $138呢度咖哩有好多選擇,淨係咖喱雞就有三款,我哋揀咗有椰漿嘅款式,咖哩反而唔辣配上口感煙韌,蒜味香Garlic Nann $29 😋 一陣就食曬。加了椰汁後咖哩比較creamy,係平時常見嘅風味,下次會想試下其他口味。如果大家週末中午嚟就可以試吓佢個buffet,$180 任食任飲,都幾抵食咁,平日夜晚就有happy hour $50 左右都幾合理
必試推薦:Dahi Puri $75
Samosa Chaat $78