2024-04-09
我生日朋友帶我食咗一間西餐,10分有驚喜🤩🤩呢間位於尖沙咀文化中心嗰邊 燈光環境打卡10分唔錯好適合情侶朋友聚會慶祝生日👍🏻而且嘢食都好有驚喜海膽魚子醬蟹肉貓耳朵粉 $188 ❤️❤️❤️❤️❤️呢個份量啱啱好夠兩個人share食 而且勁濃嘅海膽味,加上好多蟹肉絲 同埋食到魚子嘅鮮甜味 甜而不漏 真係好推介👍🏻👍🏻必試酥炸魷魚圈配辣根蛋黃醬 $98 ❤️❤️❤️❤️個醬有少少同魷魚鬚唔係太夾 真係食得多個口感太漏 但炸得10分酥脆 不過我覺得換返一個甜甜酸酸嘅醬可以加油膩會更好啲👍🏻 同埋份量都幾大雪梨,青瓜,西芹,蜂蜜冷壓新鮮果汁 $62 ❤️❤️❤️❤️個味道幾fresh 但係蜂蜜加得有啲多 太甜得滯 搶左水果既鮮味 不過都幾好飲 飲得出係新鮮水果制👍🏻👍🏻烤加拿大豬鞍配新薯及火炙粟米伴芥末籽蘋果醬 $238 ❤️❤️❤️我覺得佢最好食係個醬 因為個豬鞍完全無味,係靠呢個醬調味 而且啲肉好快就硬 我覺得可以唔洗叫😂😂五個心心為最高分牧羊少年與他的浮萍 (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道10號香港文化中心地舖
呢間位於尖沙咀文化中心嗰邊 燈光環境打卡10分唔錯
好適合情侶朋友聚會慶祝生日👍🏻而且嘢食都好有驚喜
海膽魚子醬蟹肉貓耳朵粉 $188 ❤️❤️❤️❤️❤️
酥炸魷魚圈配辣根蛋黃醬 $98 ❤️❤️❤️❤️
烤加拿大豬鞍配新薯及火炙粟米伴芥末籽蘋果醬 $238
❤️❤️❤️
五個心心為最高分
牧羊少年與他的浮萍 (尖沙咀)
尖沙咀梳士巴利道10號香港文化中心地舖