2019-07-07 1169 views
之前聽朋友講過,話呢一間雞煲係幾好食,當然要來試一試啦 ! 果然係有些驚喜,味道都是不錯的,尤其是呢度嘅炸嘢,個人來講覺得比較出色 !而且價錢經濟,但衛生環境就認真麻麻哋,抹枱塊毛巾,應該好耐冇洗過,剛剛抹完張枱就已經好大浸噏味 !好彩食物的味道補救返 !首先麻辣青瓜,口感不錯十分香口醒胃,青瓜還是涼涼的,所以感覺唔算太辣 !雞煲叫咗兩個口味 :一個係麻辣,另一個係普通醬汁 唔辣的!個雞煲上咗台之後,需要先煮一陣間先至可以進食,在旁邊等待的時候,也聞到陣陣的香味,尤其是麻辣味 !雞肉多汁嫩滑 ,而且都幾入味,食完個雞煲仲可以用來打邊爐 。椒鹽鮮魷,這個真的炸得不錯,製香口嘢味,仲要啖啖肉,而且肉質都嫩滑!炒蜆:味道還是不錯的,食得到他的鮮甜味,但係有好多蜆肉唔見咗 !呢個咋豬髀骨,下次嚟都要再叫 !啖啖肉而且很野味,又唔會炸到肉質太乾!香香脆脆,口感不錯!呢一個酥炸生蠔,下次亦都可以在order ,外脆內軟,有蠔的鮮味,而且都頗為大隻,連埋塊生菜一齊食,感覺就唔會咁油膩 !

而且價錢經濟
,但衛生環境就認真麻麻哋
好彩食物的味道補救返 !

雞煲叫咗兩個口味 :一個係麻辣,另一個係普通醬汁 唔辣的!

呢個咋豬髀骨,下次嚟都要再叫 !
啖啖肉而且很野味,又唔會炸到肉質太乾!
香香脆脆,口感不錯!

• 金檬孜然豬寸骨
  • 麻辣雞煲