2022-09-27 74 views
探完朋友喺附近搵嘢食,見店面幾光猛整潔就入去試吓,食完都幾有驚喜,質素都唔錯,對得住個價錢👍🏻因為我哋都幾肚餓,所以都叫左唔少澱粉質😆芝士黑豚軟骨石鍋飯($95)上到枱面熱辣辣,好多芝士鋪喺面,芝士有用火槍燒過,拎到上嚟都幾香😋豚肉軟骨甜甜哋咁,煮到好淋好入味。連埋隻流心蛋撈埋啲芝士一齊食味道好濃郁,而且芝士有拉絲嘅效果👍🏻三文魚5味($78)火炙芝士珍寶皇帝蟹棒($42)汁燒帆立貝壽司($48)全部壽司都好新鮮,有油脂香👍🏻,三文魚5味可以試晒唔同嘅配搭,個人最鐘意配海膽😂,夠鮮甜。蟹棒同帆立貝唔求其,肉仲大件過舊飯🤣🤣唔錯👍🏻芒果三文魚蟹籽沙律($75)超多蟹籽同三文魚!好抵食👍🏻青瓜清爽,加埋芒果一齊食更豐富。值得叫~燒日本廣島蠔(蒜蓉/芝士)($96)蠔一啲都唔細隻,2隻味各有千秋,蒜蓉就惹味啲,芝士就濃香啲,我同朋友都話2隻味都好食😋😆藍柑白桃梳打($45)柚子檸檬梳打($29)藍柑顏色好靚,唔係藥水味,酸酸甜甜咁,好飲好解渴🫶🏻柚子梳打都好好飲,當然相對下就冇藍柑咁有特色

因為我哋都幾肚餓,所以都叫左唔少澱粉質😆

芝士黑豚軟骨石鍋飯($95)
芝士黑豚軟骨石鍋飯
芝士黑豚軟骨石鍋飯

三文魚5味($78)
火炙芝士珍寶皇帝蟹棒($42)
汁燒帆立貝壽司($48)

芒果三文魚蟹籽沙律($75)
芒果三文魚蟹籽沙律
芒果三文魚蟹籽沙律

燒日本廣島蠔(蒜蓉/芝士)($96)
燒日本廣島蠔(蒜蓉/芝士)

藍柑白桃梳打($45)
柚子檸檬梳打($29)