2010-04-29
星期六到鴨寮街買電池,行行下女友話肚餓,於是到西九龍中心8/F foodcourt 搵食。印象中以前西九龍中心foodcourt 只有兩送飯,好難食。原來而家從新裝修,好多迷你食店。其中餃店較為突出,因為好多人食 haha,於是比次幾會佢。去到見到有款好奇怪的餃子,叫芝士肉醬餃,心念咩味架!!但又有好多人食喎,決定叫來試試。店員話套餐可選兩款餃子+炒面+飲品$22起,但選芝士需加$3,於是叫了芝士餃加雞軟骨餃食。由於佢話即叫即做,所以要等5分鐘,心念要我等唔好食你就知。到我啦!d皮好似好薄,食落唔單止皮薄,仲好多汁。味道很好,茄味夠,芝士香,好好食。雞軟骨餃呢,清清地,好香雞味,至於炒麵都OK。下次可以試試其他味。
2010-04-24
$25 (Other)