2018-03-25 529 views
久違了既朋友聚會,因為openrice訂位有8折仲有Asia mile送就揀左依間試.平日7點去到得幾台. 但環境唔錯好適合兩個人吹水. 叫左幾樣野食一個柚子沙冰米酒. 依個好大. 幾香柚子味. 又冰. 係覺得甜左少少飲到最尾. 唔錯. 叫左個紫菜包飯,最鍾意韓式依隻清清地又可以自己慢慢渣既飯團🍙 加埋芝麻香口間野有幾種炸雞選擇,今次唔揀甜辣味,揀左個原味,兩個人食 食極都仲有咁點埋個韓式芥末醬一流之後貪得意叫左依個魚糕串串鍋仔,佢有埋個杯比你倒啲魚湯浸住啲串串魚糕,魚糕好食,但其實啲丸略嫌多粉實得滯唔彈牙,但想試下都值得一試,幾特別之後兩個人埋單折埋total 400, 依個價食咁多野又坐甘耐都值日山 10點幾11點先埋單走人,睇返先知本身有限時,可能人少少由我地兩條女吹到2046綜合:食物唔錯,如果之後可以平日吹到甘耐唔趕會再去

點埋個韓式芥末醬一流

綜合:食物唔錯,如果之後可以平日吹到甘耐唔趕會再去
$200 (Dinner)
Dining Offer
Coupon