環境: 位置都方便, 上環地鐵站a2 出口行幾分鐘到, 間野唔係好大, 不過店面設計唔錯, 算有心思. 係一間幾有情調和適合約會或朋友小聚既一間餐廳.食物: 可能平時少食, 或者外國菜唔係我口味, 整體感覺冇咩特別. 今次叫左佢個招牌西班牙海鮮飯, 整得算好食, 飯唔會好濕, 味都唔錯, 海鮮份量都多, 算係好食.之後就係另一招牌菜芝士煎蟹餅, 呢個我本身對其係有期待, 因為見隔離幾枱都有叫, 而且賣相也不錯, 但到真係食落果陣覺得其實一般, 蟹味唔多, 而且蛋餅都煎得麻麻, 有點失望. 另外加左佢個小食加利西亞章魚冷盤, 呢個我諗係幾地道西班牙菜, 因為唔係好鐘意佢個汁, 可能真係食唔慣掛.不過如果你想試試地道西班牙菜, 呢間餐廳應該滿足到你.價錢: 價錢中上, 兩樣菜加小食三個人食左大概$250, 海鮮飯ok 值得食, 個章魚小食有d唔抵食, 不過想試地道西班牙野呢間都可以一試.

環境:

食物:

可能平時少食, 或者外國菜唔係我口味, 整體感覺冇咩特別

有點失望.

芝士煎蟹餅

.不過如果你想試試地道西班牙菜, 呢間餐廳應該滿足到你.

加利西亞章魚
加利西亞章魚

價錢:

$250 (Dinner)