2018-01-19 968 views
喺駱駝漆工業大廈食到飽一飽,歸家嘅時候冇理由兩手fing fing,唔帶d嘢食返屋企同屋企人分享㗎嘛!最後一站就決定嚟到呢間和牛專門店買d生餃子返屋企同家人一齊食!行過鋪頭嘅門口已經聞到好大陣香味,原來呢間鋪頭係有即場煎啲肉扒比客人品嚐!(真係好香好吸引,可惜我當時已經食飽,實在係食唔落啦)😣鋪頭裏面有d和牛,餃子比客人買返屋企自己煮嚟食,我就買咗一盒薄皮嘅雙拼餃子煮完嘅餃子睇起上嚟都好有內涵,脹卜卜咁,入口真係覺得呢隻餃子嘅皮係比坊間急凍餃子嘅皮薄身好多呢方面真係好有驚喜,而餃子裏面嘅餡料亦都好鮮甜,食完好有滿足感最後我想讚揚一下店員相當誠實本來我哋想買一個保溫袋(好似要加兩蚊)裝住啲餃子返屋企,跟住個店員就問我地返屋企嘅路程要幾耐,我哋就話需時一個鐘。之後店員話:一個鐘車程就唔使買啦,可以慳返幾蚊嘛!呢個店員唔會話賺得幾蚊得幾蚊,而係的確為客人設想,呢方面真係非常難得,好抵讚

最後我想讚揚一下店員相當誠實

TakeAway