2010-07-10 52 views
細女放暑假,捉佢出下街、食下野;咖啡癮起,入去McCafe坐下。細女喜歡chocolate多過cheese,所以俾第三次機會個濃朱古力蛋糕 ,因過去幾年個兩次食都冇乜朱古力味,第二次都係細女响度關係而再試。買完坐低,一如過往,D梳化位俾非McCafe客坐左,兼好嘈!其實咁嘈,餐廳方面唔應該播歌,不過我知佢地收左廣告費,唔播唔得。我地叫左濃朱古力蛋糕、芝士蛋糕、朱古力泡沫咖啡&冰雪朱古力曲奇。開估:今次濃朱古力蛋糕有進步,多返朱古力味,但蛋糕部份質地麻麻同唔夠朱古力味。芝士蛋糕唔多芝士味。冰雪朱古力曲奇我之前飲過,太甜瓜太多cream;而咖啡呢:一向OK.
我地叫左濃朱古力蛋糕芝士蛋糕朱古力泡沫咖啡&冰雪朱古力曲奇。開估:今次濃朱古力蛋糕有進步,多返朱古力味,但蛋糕部份質地麻麻同唔夠朱古力味。芝士蛋糕唔多芝士味。冰雪朱古力曲奇我之前飲過,太甜瓜太多cream;而咖啡呢:一向OK.
2010-07-09