2019-11-06 257 views
入西貢行山前先喺市區食個豐富早餐,10點鐘就到,唔需要等位,再遲少少就要等啦。見好多人都叫早餐set,$60左右有份早餐加即沖咖啡,價錢好似好抵,但個份量真係太少,應該無人會食得飽,味道方便就ok嘅,無乜特別。三文魚bagel係單點,份量就正常啦,味道亦好好,焗到脆脆地嘅bagel,加上煙三文魚、cream cheese、capers呢個黃金組合,食完都覺得充滿力量!至於話佢有心,係因為佢full breakfast入面嘅茄汁豆竟然係自己整,唔係罐頭,好似羅宋湯煮豆咁,而其他配料就正正常常。整體黎講就係一般小店cafe嘅水準,價錢唔算平,要食得飽都要每人$120,但野食好食,咖啡都好飲,再去西貢都應該會再幫襯。
早餐set
Iced  cappuccino