2021-07-22
今日下晝黎左新開張既雪吧,座位闊落,座得舒服,空間感十足,吧枱旁邊仲可以掟飛鏢,平時夜晚可以唱K,逢星期四五六仲有live band🎵添。今日下晝黎左新開張既雪吧,座位闊落,座得舒服,空間感十足,吧枱旁邊仲可以掟飛鏢,平時夜晚可以唱K,逢星期四五六仲有live band🎵添。我同朋友叫左兩杯飲品 🍹 ,一杯係cocktail ,一杯冇酒精。冇酒精嗰杯係Mojito,驚喜既係佢入面加左青瓜🥒,清新消暑,夏天行到熱辣辣上黎飲返杯最好。而cocktail我就俾左bartender幫我發板,都好易入口,酸酸地都幾開胃,啱晒配小食。食物方面我地叫左三樣野,價錢實惠,性價比高煎釀雞翼,入面餡料係芝士蘑菇,冇骨啖啖肉,仲外脆內軟添。燒原條茄子🍆,一拎上枱已經聞到好香,茄子加左蒜蓉同埋孜然粉,香口惹味。安格斯牛扒配沙律薯條,牛扒肉質嫩滑,五成熟剛剛好。
食物方面我地叫左三樣野,價錢實惠,性價比高
煎釀雞翼,入面餡料係芝士蘑菇,冇骨啖啖肉,仲外脆內軟添。
安格斯牛扒配沙律薯條,牛扒肉質嫩滑,五成熟剛剛好。