2023-12-07 431 views
本身全家都鐘意食泰國菜,咁啱屋企老人去新光戲院睇戲,問左係附近返工既朋友佢介紹離新光戲院3分鐘路段既曼谷泰菜。餐廳幾光猛,晚市有幾款餐牌。Set Menu 都唔貴,但係我哋驚食唔晒,所以冇叫到。野食我哋4個人叫左酸辣無骨鳳爪、蝦餅、香葉肉碎煎蛋飯、黃咖喱魚柳同炒通菜。所有食物上到枱都熱辣辣,食物質數以一間平民餐廳黎講真心唔錯。口味比起出面人均消費$200-300個啲泰餐(例:GreyH****d) 更正宗,性價比更高。最印象深刻係個日落雨地下比較濕滑,我婆婆去廁所有個女侍應有幫手扶一扶,叫我婆婆慢慢行唔好急,值得讚賞👍🏻下次經開北角會再訪💯

下次經開北角會再訪💯