幫朋友慶生,係IG搵到餐廳嘅預約連結~一早訂好位落定remark話會叫甜品所以叫餐廳係碟上寫定Happy Birthday.因為朋友有左BB,所以窗邊嘅高凳就咁岩佢坐啦,如果唔係坐窗邊望住靚景都幾Chill~最後我地2人坐左係張4人圓枱到😆2個人坐4人枱都OK,係睇唔到靚景姐🤥例牌西餐廳你一坐低就問你想飲咩水” sparkling water/ distilled Water 定 tap water🤣我地揀咗支sparkling Water 承惠$55左右(平時d西餐廳要成$100支佢算平🫢🫢)我地點左4樣野,分別係肉丸,紅蝦意粉🍝,牛扒及Tiramisu.個人認為紅蝦意粉貴啊🤣成$480一碟,係好食嘅,不過食完都唔知佢貴喺邊度😂試下就好。下次我唔會再比紅蝦吸引到🤭到上甜品嘅時候,因為係慶祝生日,所以係會有餐廳員工圍係你張枱同你唱歌慶祝,另外亦都會送一張即影即有俾你再加餐廳$100 coupon下次用😆埋單大概1250左右,入座2小時完全唔夠時間傾偈同食嘢👏🏻
幫朋友慶生,係IG搵到餐廳嘅預約連結~
最後我地2人坐左係張4人圓枱到😆
Birthday
送嘅麵包
Butcher’s    Cut
Tiramisu
  • M.M.M.
  • The  Butcher’s  Cut