2019-02-16 32 views
今日早食中午,所以行到差不多6點有啲餓,但女友話食左下午茶飽飽地,卒之又畀我地咁啱搵到厚福街都有bar -restaurant,我地就索性上去happy hour原來呢橦大廈仲有間幾有異國風情既酒吧,以木為主調又有好多同大象🐘有關既佈置,幾有泰國🇹🇭風情個bar絕對係打卡位,亦有好多卡位坐得舒服,幾有氣氛!Menu相對簡單,食物唔算好多款但價錢好吸引!炸魚薯條🍟都係68蚊?會唔會好細份、不過細份都值得試下!結果我有啲驚,又大份,而且新鮮炸出黎好香脆,平時去餐廳要畀多100蚊都唔止wow! 即刻想叫多幾樣野食,男友話飽都照食,因為實在太抵!個炸魚係鱈魚柳,一份有兩條,仲要加埋薯條🍟,佢係老M嗰款既幼身薯條,食落仲有咁少少橄欖油香同有少少黑椒,証明佢對食物質素要求都幾高,抵食得黎一絲不苟👍🏼除左炸魚,即刻忍不住加埋個炸魷魚圈同🦑炸雞🍗同樣又係好大碟好足料,炸粉唔厚,個魷魚好香而個炸雞都食得出佢有醃過,冇諗過佢做吧都會整食物整得咁認真!飲品我地就叫左兩款冇酒精類飲品,mojo 同freshco都幾清新,食咁多炸野飲返mocktail當解下油,店員都幾有禮親切,最緊要仲係冇加一,食到飲到飽都係
飲品我地就叫左兩款冇酒精類飲品,mojo 同freshco都幾清新,食咁多炸野飲返mocktail當解下油,店員都幾有禮親切,最緊要仲係冇加一,食到飲到飽都係百零蚊