2018-10-12
先講食物, 真係好一般, D醬唔係清楚分明(即一pat甜醬, 一pat麻醬清楚睇見), 而係混為一體一pat野, 唔知仲以為好似shake shake薯條咁shake過。拎食物嘅過程中, 無跑無跳無撞無fing過, 一打開個盒d汁已經圍晒邊, 搞到個袋勁污糟(好難怪人會覺得佢shake過盒腸粉囉!)服務係最差一環!!!!每人於右邊排隊購買食物, 買完就喺左邊排隊等拎 (同m記一樣)。明明係我排先, 食物都已經準備好, 就等入袋同俾錢, 男員工(疑似老闆)完全唔理排隊嘅人order先後次序, 只見有咩準備好嘅食物最近自己就入袋收錢先, 咁樣唔駛排隊啦, 而且9成人都需要找零錢, 你skip左我就去收另外兩個人嘅錢先真係好唔合理囉!佢未入袋收錢時, 我已經用手指指住我盒腸粉並講"哩盒係我的", 佢都照skip! 我無可能唔俾劣評佢。仲要今次已經係第2次發生, 諗住俾多次機會佢地, 結果都係一樣所以唔會再有下次, 永不幫襯!