呢間居酒屋位於棉登徑嘅角落頭,主打甲羅燒、殻燒類同埋磯燒海燒,選擇好多!最吸引嘅莫過於係有專人代燒🤙🏻👀✨蟹味噌甲羅燒 $78好高質!非常香嘅蟹膏,尤其覺得蟹籽係神來之筆,將整體嘅口感昇華✨海膽帆立貝殻燒 $85估唔到呢個價錢可以食到海膽帆立貝殼燒😶‍🌫️大大粒帆立貝同埋海膽,只需要落少少醬油就已經好夠味,仲有人幫手燒,服務真心好到位✨三文魚籽帆立殻燒 $80三文魚籽一樣好出色✨自慢焱丸號 $258超級豐富嘅刺身盛🍣除咗海膽、帶子、三文魚、香蔥拖羅蓉、蟹柳之外,仲有青瓜卷😲刺身好新鮮,個人鍾意將拖羅蓉同青瓜卷一齊食🤣超級滿足之選!✨鮭魚冷麵 $128好似冷麵咁嘅三文魚刺身條👀將生雞蛋蔥同埋Wasabi倒入冷麵汁到沾嚟食,又幾特別😋✨紫菜魷魚酥天婦羅 $78性價比超高之選!想不到地好香紫菜味!🙂‍↕️😋而且天婦羅好香脆!個人覺得係好好嘅佐酒小食👍🏻✨鹽燒油甘魚鮫 $168加埋檸檬汁絕對係絕配🍋鹽燒,外皮香脆肉質鮮嫩✨冰菠蘿燒酎 $68✨!推薦!👍🏻有一大嚿新鮮冰菠蘿,味道方面就適中,唔會太重酒味亦都唔會死甜,balance得好好✨Whiskey highball $58

蟹味噌甲羅燒 $78

海膽帆立貝殻燒 $85

三文魚籽帆立殻燒 $80
三文魚籽一樣好出色

自慢焱丸號 $258

鮭魚冷麵 $128

紫菜魷魚酥天婦羅 $78

鹽燒油甘魚鮫 $168
加埋檸檬汁絕對係絕配🍋鹽燒,外皮香脆肉質鮮嫩

冰菠蘿燒酎 $68

Whiskey highball $58