其實幫過好多次,水準下降了,當日撞啱星期日午飯時間,仲突別多人,如果去試呢間最好都係平日下午茶時段有優優惠。 食物水準下降了,服務都下降了,侍應見到係有點忙的,但睇得出佢地心態係🤬又係我,另一個晌到遊來遊去偷懶,唔多想理客人,呢點晌佢地上菜期聽到佢地同事之間的抱怨,作為一個唔算廉價的食店,呢啲野其實最好就控制下唔好比客人見到。 令人最驚喜的係紅油抄手食完竟然見到係下方有異物,保鮮紙一舊😒都咁樣上桌就知服務質素嚴重下滑。 烚花生:硬食你有冇點都好都照上黎照收錢,味道當然係無乜,咬口就烚完都無乜咬口。醋醬海蜇頭:呢個係我晌呢間店的最喜歡食物品,醋汁酸得黎唔太酸有回甘易入口,海蜇頭比一般海蜇更加爽口,唯一美中不足係份量少,同價錢唔成正比吧。 上海生煎包:包皮厚包唔算特別鬆軟,肉汁唔夠,不過入面都仲係熱,無特別可以唔叫。 無賜鮮肉鍋貼:低皮煎得脆,有肉汁,一般正常。 原味小龍包:食過咁多次都係原味最好味,雖然佢有好多種口味。小籠包皮薄唔易爆,有肉汁。 雪菜黃魚煨麵:魚肉唔算老有魚味有油份,麵算係香,味道算清淡。第一次食,唔係太啱個人口味。 重慶紅油鮮蝦抄手:個辣汁

烚花生:

醋醬海蜇頭:

上海生煎包:

無賜鮮肉鍋貼:
低皮煎得脆,有肉汁,一般正常。

原味小龍包:

雪菜黃魚煨麵:

重慶紅油鮮蝦抄手:個辣汁唔算辣但香口,抄手整體唔錯,係個驚喜特別點有異物保鮮紙。

本身一年幫襯幾次,現在…😵‍💫