2021-10-30 305 views
我係OpenRice 落訂外賣自取嘅時候,本身有預定時間5小時之後去拎嘅,但結果鋪頭接單後,竟然即時整同通知我去拎,所以我打電話去搞清楚件事,嗰邊職員就話會到時候再整過兩杯飲品俾我,我原以為件事會完滿解決。真係人算不如天算,到我朋友去拎返來後又發現貨不對辦,杯身貼紙話係3點幾嘅時間,我打電話去問對方就話係新整嘅,我都當佢講真算啦。但後來又發現杯醇香珍珠奶茶本身應該有加錢加鮮奶同仙草,但結果就係咩都無加到係入面,搞到我又要去多次間鋪頭處理。整件事纏繞左我差唔多半日時間,店舖職員嘅態度及處理方法都好差,我唔會再去買!
2021-10-30
TakeAway