同屋企人行開銅鑼灣,諗住求其揾間餐廳食少少野先走。味道一般唔駛講,但衛生同服務就...入座前已經睇左鐘係夠2:30pm,落單時都有講要下午茶餐!叫左一碗生牛河,碟配料係另外上,碗河粉食到一半,阿姐攞起碟配料望下,無問過我就擺返去出菜柜位(即係同其他配料放返埋一齊)。雖然我真係無食過,但阿姐真係肯定我無掂過?!野食到齊後,有人入黎坐隔離枱,落單話要下午茶,阿姐同個老細講:佢要下午茶喎⋯⋯老細望一望個客就話ok,然後無寫單,直接向廚房落單。咁就已經覺得奇怪,望下鐘都已經3:00pm,再望下餐牌,寫明係星期一至日2:30pm-6:00pm。結果埋單就收正價,原因係佢地未換卡!呢個規矩餐廳都無寫出黎,咁客人又點會知呢?!
同屋企人行開銅鑼灣,諗住求其揾間餐廳食少少野先走。
味道一般唔駛講,但衛生同服務就...
入座前已經睇左鐘係夠2:30pm,落單時都有講要下午茶餐!

2018-03-10
Type of Meal