2021-12-19
#giannabuffet #gianna甜品 #gianna灣仔.當日安排左窗邊位比我地🥳可以見到對面海ICC同隔離會展(呢個角度影唔到😛)望住高樓美景食buffet真係人都開心啲🥰而且客人唔會特別多~無其他酒店buffet咁嘈😆可以安安靜靜同朋友/屋企人傾計 酒店職業仲要超級好👍🏻收碟好快好主動 唔會黑口黑面有禮貌!平價buffet黎講 呢個服務態度完全超出預期!超級滿意!.另外,性價都係激抵‼️有刺身(三文魚同鯛魚~唔錯 幾鮮味)凍海鮮、壽司、熱盤選擇唔多(不過我無咩所謂~對我黎講食buffet最期待就係食甜品🤪所以都無特別影熱薰~~~)基本嘅牛扒(好嫩滑😆質素好過之前食嘅crown plaza hotel)、焗盤、意粉、炒飯、豬腳薑、金沙骨、時蔬係齊~仲有沙律吧同嘢飲(crunberry超級好飲😽十級推薦),甜品以呢個價位真係唔錯!好多選擇!(大概3個櫃擺甜品)有moose cake cheesecake 焦糖布丁 麵包布甸 朱古力噴泉 生果🤩仲有即整窩夫可以自己加配料~~🎡灣景廳地址:灣仔港灣道4號灣景國際1樓(港鐵灣仔站 A5 出口)#hkig #hkfoodie #food
🎡灣景廳
地址:灣仔港灣道4號灣景國際1樓
(港鐵灣仔站 A5 出口)
#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #foodie #hongkongfood #chinesefood #localfood #香港美食 #灣仔美食 #吃貨 #相機食先 #人氣 #灣仔 #灣仔cafe #意粉 #甜品 #buffet #灣景廳