下午4:00pm經過見到有間拉麵館!見到個招牌好似好pro咁,門口又放左一幅似係日本師父既相同介紹!仲有下午茶既拉麵套餐,於是決定入去試下!諗住入去會有人帶位,但見到員工個個都企哂係入面背住門口!根本就唔會見到有客入左!於是我就自己搵位坐低!我坐既係兩人,隔籬有排木既欄杆隔開令外半間餐廳!有個waitress行埋放低左一(踏)紙,好似去左食車仔面咁同一張無拉麵揀既餐牌!上面只有壽司!而紙上就印住下午茶餐...有3款迷你拉麵+壽司+飲品(各自選一款)!於是我揀左博多拉麵+三文魚壽司+可樂!首先杯可樂!但竟然係一杯加左冰但無氣既可樂!大概等左差不多十分鐘,突然間有個男waiter係欄杆上面伸隻手過放低碟三文魚壽司!即刻火都我究竟係咪去左大排檔食野呀??甚麼service呀??見壽司既賣相已經唔討好!算...都唔會再有咩期望!但我食完壽司等左成十五分鐘我個拉麵都仲未到!於是叫個waitress幫我跟,跟完都仲要等成十分鐘先有得食!當時得個三四客咁都漏單???湯底已經無乜特別,拉麵又唔係好食,cheap quality!日式叉燒??.....係一粒粒,重要係好(鞋)口,好似煲湯個
仲有下午茶既拉麵套餐,於是決定入去試下!

同一張無拉麵揀既餐牌!上面只有壽司!
首先杯可樂!但竟然係一杯加左冰但無氣既可樂!

我究竟係咪去左大排檔食野呀??甚麼service呀??

湯底已經無乜特別,拉麵又唔係好食,cheap quality!日式叉燒??.....係一粒粒,重要係好(鞋)口,好似煲湯個隻咁!!
真係未食過咁難食既叉燒!!!

真係俾個門面呃哂,不過唔會有下次!!!
2011-05-27
$30 (Tea)