一心諗住假期提早訂咗枱諗住同家人飲茶, 訂枱時只係話限時個半鐘,但係冇講到訂咗位嚟到都要等。早10分鐘到攞枱時話訂咗位都要等,只係優先安排,我前面仲有至小10張枱要等,問個reception大約要等幾耐,就話答我唔到,睇住叫我之後嘅號碼入坐先,問佢點解booking no遲過我反而入坐先?佢索性唔應我,安排極差!😡如果冇諗住留枱比客人就不如全部做walk in, 接受訂枱呃咗人嚟,到時卻冇位,即時想轉其他地方巳經冇位,客人迫住要係度等,呢啲做生意嘅手法極差,😡大好假期被迫浪費係度等位,最後已經一肚氣飽晒唔使食走人,第一次諗住幫襯,但未幫襯已經冇下次!😤😤難怪香港人都不再留港消費!
2023-10-23