喺雜誌見到介紹呢間放題, 而男友又好鍾意任食, 所以放左寶哥入我地geh試食list~~喺大廈樓下有2個waiter 企左喺度~一踏入大廈門口就問我地去幾樓~~最後由寶哥的waiter帶我地上去~因為男友已經book左枱, 所以喺lift度waiter都同我地講多次d收費原來dbs 叫set有9折!上到發現得好少人, 當時都係8點幾9點, 真係少得好過份!好快就安排就坐..下面篇食評都講晒有咩食, 好詳細~~我主要都係想讚下d waiter~!佢地見到我地杯野就黎飲完, 會主動過黎加滿一次都唔洗我地叫佢地黎男友心急, 個火煱都未滾就想放野食waiter行埋黎, 叫佢唔洗咁心急等多1,2分鐘, 好快得佢geh語氣唔會令你覺得佢係話緊你反而係關心~~~食完d碟又會好快幫我地收起!因為我地點左個沙嗲湯底, 去到中後期浮左好多油我用佢地個網隔返d油, 仲放落我個碗度成個碗都油淋淋, 我自己都唔好意思..但waiter幫我收時, 面上一點不悅都無~~~仲俾個隻新碗我!雖然佢地有時企喺門口度傾下偈但你揮手叫佢地時佢地係可以即刻應到你!反應極快!!到埋單時, waiter問我地d野食得唔得點解會識佢

喺大廈樓下有2個waiter 企左喺度~
一踏入大廈門口就問我地去幾樓~~
最後由寶哥的waiter帶我地上去~
原來dbs 叫set有9折!

上到發現得好少人, 當時都係8點幾9點, 真係少得好過份!
好快就安排就坐..
下面篇食評都講晒有咩食, 好詳細~~

我主要都係想讚下d waiter~!
佢地見到我地杯野就黎飲完, 會主動過黎加滿
一次都唔洗我地叫佢地黎

男友心急, 個火煱都未滾就想放野食
waiter行埋黎, 叫佢唔洗咁心急
等多1,2分鐘, 好快得
佢geh語氣唔會令你覺得佢係話緊你
反而係關心~~~

食完d碟又會好快幫我地收起!
因為我地點左個沙嗲湯底, 去到中後期浮左好多油
我用佢地個網隔返d油, 仲放落我個碗度
成個碗都油淋淋, 我自己都唔好意思..
waiter幫我收時, 面上一點不悅都無~~~
仲俾個隻新碗我!

雖然佢地有時企喺門口度傾下偈
但你揮手叫佢地時
佢地係可以即刻應到你!
反應極快!!

到埋單時, waiter問我地d野食得唔得
點解會識佢地間野
又送左2張70蚊coupon!!

走時, 佢地又會幫你按lift
會叫你慢慢行
到lift黎, 又同我地講byebye~~
好nice!!

至於d食物
雖然我鍾意食牛, 但我覺得黑豚拼盤好味過和牛!
和牛拼盤d牛味唔太重..
反而黑豚好香~~尤其豬頸肉!!

下次會再去!!

p.s. 佢地個toilet 好好好好乾淨!!!!
淨朝過 朗x坊 & 新x紀 d toilet 呀!! 哈哈!!

2010-05-17
$170 (Dinner)
Celebration
Anniversary